Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Corona 2021

22 februari 2021 @ 08:00 - 17:00

Beste mensen,

 In de allereerste plaats hopen wij natuurlijk dat het goed met jullie gaat.

 Door alle Corona-maatregen is het rustig, dus ook bij Podium Babel. Met dit nieuwsbericht informeren wij jullie over de stand van zaken..

  • Het bestuur heeft besloten weer na te denken over lezingen en andere activiteiten zodra het mogelijk is om tenminste 25 bezoekers veilig  te ontvangen. Wij houden er rekening mee dat dit pas na de zomer van 2021 mogelijk zal zijn. We informeren jullie daar vanzelfsprekend over.
  • Bart Jan de Graaf blijft cursussen ook online aanbieden. Hij informeert u daar zelf over. Zodra dat weer mogelijk is zal Bart Jan de Graaf ook weer voor kleine groepjes de cursus in Podium Babel houden. Zie ook de website van Bart Jan: https://www.bartjandegraaf.nl/
  • In financieel opzicht zijn er voor  Podium Babel in 2021, met name door de tijdelijke verlaging van de huurprijs,  geen grote problemen te verwachten. Daar zijn we erg blij mee.

We kunnen dus op dit moment  niets plannen en organiseren, maar hebben wel allerlei ideeën en acties uitgezet naar de toekomst. Wij hopen jullie allemaal over een tijdje weer in Podium Babel te mogen begroeten.

Het allerbeste en tot ziens !

Details

Date:
22 februari 2021
Time:
08:00 - 17:00