Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing defensiespecialist Martijn Kitzen: Hoe zit het met onze veiligheid?

26 september om 19:30 - 21:30

€5

Martijn Kitzen (Grevenbicht, 1978) is hoogleraar Irreguliere Oorlogsvoering en Speciale Operaties aan de Nederlandse Defensie-academie. Daarnaast geeft hij colleges op diverse (internationale) universiteiten en militaire onderwijsinstellingen. Hij is geregeld te gast in actualiteitenprogramma’s om de veiligheidssituatie in Europa en de wereld te duiden.

Hij doorliep de Koninklijke Militaire Academie en studeerde politieke wetenschappen in Leiden. Hij promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op een proefschrift over samenwerking tussen militairen en lokale leiders in conflictgebieden. Als militair deed hij ervaring op in NAVO-en VN-misssies.

Ondanks zijn drukke agenda, is hij graag bereid om in zijn ‘hometown’ een presentatie te verzorgen over de veiligheidssituatie in Nederland en de wereld. Meer informatie over de inhoud van zijn lezing volgt nog.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Site:
https://www.podiumbabel.nl
Aantal aanmeldingen: 3

Aanmelden

Kom ook, zoals 3 Kom ook, zoals

Gif laden

Afmelden?

Je kunt je hier afmelden. Nadat je je emailadres hebt opgegeven, ontvang je een email met een afmeldlink, waarop je je afmelding kunt bevestigen.