Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziek verbindt: Mala zingt ‘The Untold Stories’, verhalen van vluchtelingen

13 oktober om 11:00 - 13:00

€5

Op zondag 13 oktober neemt Mala ons mee op een verhalende reis: zij zingt de verhalen van vluchtelingen, ‘The Untold Stories’. Verhalen van mensen die net als zij hebben ervaren wat het betekent om je land te verlaten en elders een nieuwe toekomst op te bouwen. Haar muziek is beinvloed door hedendaagse pop, maar bevat ook een knipoog naar country en folk. Haar concerten worden vaak omschreven als emotioneel, afgewisseld met luchtige grapjes en een positieve en hoopvolle boodschap. Mala zet zich in voor verandering, empathie en onderlinge verbinding. Kortom, het belooft een inspirende ochtend te worden bij Podium Babel.

Over de zangeres

Singer-songwriter Mala (Martina Lucic) werd geboren in Kroatië. Zij vluchtte op jonge leeftijd met haar familie vanuit Joegoslavie naar Nederland.. Zij voelde de pijn en de droefheid die daarmee gepaard gaat,  maar ook de hoop en de liefde voor elkaar. Dat inspireerde haar om openhartige gesprekken te voeren met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. De verhalen die zij optekende, gaf ze een plek in haar muziek. Het resultaat is The Untold Stories (verschenen in april 2022), een combinatie van interviews, persoonlijke portretfoto’s en muziek die de lezer en luisteraar achterlaat met een gevoel van verbinding. Dat is dan ook de boodschap die als een rode draad door deze levensverhalen loopt: heb begrip voor elkaar, praat met je medemens en oordeel minder. Je weet immers niet welk -onverteld- verhaal iemand met zich meedraagt.

 

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€5
Site:
https://www.podiumbabel.nl

Organisator

Podium Babel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Odasingel 90
Sittard, Nederland + Google Maps
Aantal aanmeldingen: 2

Aanmelden

Kom ook, zoals 2 Kom ook, zoals

Gif laden

Afmelden?

Je kunt je hier afmelden. Nadat je je emailadres hebt opgegeven, ontvang je een email met een afmeldlink, waarop je je afmelding kunt bevestigen.