Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing Martin Unfried: Laten we het over Europa hebben!

23 mei om 19:30 - 21:30

€5

Met de Europese verkiezingen (op 6 juni 2024)  in aantocht richten we bij Podium Babel de schijnwerpers op Europa. Wat is het belang van Europa en daarmee van deze verkiezingen? In een interactieve lezing neemt Martin Unfried ons mee in de Europese realiteit.

Wat heeft Europa de afgelopen decennia voor ons betekend en wat is er concreet bereikt? Hoe komt  het Europese beleid tot stand en hoe democratisch is dat eigenlijk? Martin Unfired vertelt er alles over. Ten slotte krijgt u een inkijkje in de wereld rond het Europees Parlement. Wist u bijvoorbeeld van het bestaan van het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel? Kortom: wees welkom bij Podium Babel op donderdag 23 mei a.s. en ga in gesprek met onze gastspreker! Aanmelden graag via onze website, www.podiumbabel.nl

Over de spreker:

Martin Unfried (DE) is senior onderzoeker bij het Institute for Transnational and Euregional Cross border Cooperation and Mobility / ITEM op de faculteit Rechten van de Universiteit van Maastricht. Voorafgaand aan deze positie, werkte Unfried zo’n 25 jaar als een Europa- expert binnen EIPA (European Institute for Public Administration)

 

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.podiumbabel.nl

Organisator

Podium Babel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Odasingel 90
Sittard, Nederland + Google Maps
Aantal aanmeldingen: 20

Aanmelden

Kom ook, zoals 20 Kom ook, zoals

Gif laden

Afmelden?

Je kunt je hier afmelden. Nadat je je emailadres hebt opgegeven, ontvang je een email met een afmeldlink, waarop je je afmelding kunt bevestigen.